Adj, király, katonát! MindentEldöntő

Adj, király, katonát!

MindentEldöntő

Szombat kora reggel indultunk Csomafalváról Nagyenyedre, az országos versenyre, ahol hárman képviseltük községünket: Sövér Kitti, Kopacz Margit és jómagam. Az út hosszú volt, de nagyon jól telt. A versenyre 10 órakor érkeztünk, majd bejelentkeztünk a Bethlen Gábor Kollégiumban, ahol a megmérettetés zajlott. A szervezők mindenre gondoltak, így, amikor megérkeztünk, terülj-terülj asztalkával vártak.

A verseny kezdete előtt a Székelyföldi Legendárium bemutatta a két legújabb kisfilmjét. A vetítés után a szervezők ,,családokba "osztottak. A verseny hét teremben zajlott, melyek egy-egy meséhez kapcsolódtak; a termek váltakozva egy-egy kvízt és szerepjátékot foglaltak magukba. A próbák között volt egy szünet, amikor mindenki a Kollégium udvarán volt, és csapatokban játszott.

Miután a vetélkedőnek vége lett, mindenkit ebédelni hívtak. Az ízletes, kétfogásos ebéd után mindenki megkapta a részvételért járó díját, majd jutalmazták a legjobbakat is. A verseny után rengeteg élménnyel, vidáman indultunk haza.

Corșeu Noémi, VIII. B

Köllő Miklós Általános Iskola 2011-2020 Gyergyócsomafalva
Szerkeszti a H A R D I N F O