Beszámoló a gólyabálról

Beszámoló a gólyabálról

Az idei gólyabált is mi, diáktanácsos diákok szerveztük meg. De nagyon féltünk, hogy ki lesz idén a vezető tanárunk, és egy napon,pont matekórán tudtuk meg a nagy hírt,hogy az idei gólyabált Vaszi Szimonetta Zsófia tanárnő irányításával fogjuk megszervezni. Mi annyira boldogak voltunk, amikor megtudtuk, hogy majdnem kiugrottunk a bőrünkből.

Minden nagyszünetet feláldoztunk,hogy egy nagyszerű gólyabált létrehozhassunk,tanítottuk gólyáinkat a táncokra, és minden kedden meg csütörtökön megbeszélést tartottunk. Szűk egy hónap alatt meg is szerveztük a gólyabált,amely október 26-án volt megtartva. Az egészben az volt a legrosszabb,hogy pont a gólyabál napján felhív a tanárnő,hogy ő az osztályával ottmaradt Borszéken,mert elromlott a busz és megkért,hogy tartsam kézben a dolgokat,míg ő megérkezik. Szerencsére a társaságból mindenki odafigyelt mindenre, és így sikeresen elintéztük a teendőket, amíg a tanárnő megérkezett.
A gólyáink nagyon izgatottak voltak, hogy mi fog rájuk várni a színpadon,de szerencsére le tudták küzdeni ez a félelmet. A gólyabál témájának a szakmákat választottuk, és ezért a gólyáink be kellett öltözzenek különböző szakmák munkásainak, és bemutassák párjukat, azután érkezett az állásinterjú. Az állásinterjú után egy kis vitatkozás következett, amiben kellett érveljenek a gólyák, hogy például kinek fontosabb a munkája, ki dolgozik többet, stb.

Folytatódott az „1 perc és nyersz” nevezetű játékkal, amelyben a gólyáink dobozból kellett kiszedjék az összes papírzsebkendőt minél hamarabb. A második felében minél magasabb pohárpiramist kellett építsenek. Azután jött egy kis kvíz és a tánc. Végül a tombolasorsolásra, a közönségdíjazásra és díjazásra került sor.
   Mi, szervezők úgy láttuk, hogy mindenkinek nagyon tetszett az idei gólyabál, és ez minket nagy örömmel töltött el,meg az is,hogy a gólyák is mennyire jól érezték magukat, és hogy mennyire örvendtek az ajándékoknak.

Ambrus Orsolya, VIII.A

Köllő Miklós Általános Iskola 2011-2020 Gyergyócsomafalva
Szerkeszti a H A R D I N F O